2013-01-01 Sveikiname su Naujaisiais metais

Kadangi 2013 metus jau pasitiko dauguma pasaulio valstybių, galiu drąsiai sveikinti visus su Naujaisiais metais! Visiems MCP bičiuliams linkime kūrybiškų metų bei svajonių išsipildymo.

Tuo pačiu norėčiau padėkoti visiems, kurie praėjusiais metais prisidėjo prie MCP įgyvendinimo. Per 2012-uosius visi drauge surinkome 174506 monetas.

Gruodžio mėnesį mus vėl pradžiugino viena aktyviausia Monetų piramidės idėjos rėmėja šiauliškių pora Jovita ir Vladislovas Rauckiai, perdavę 4964 monetas. Gavę šias monetas peržengėme 800 kilomonetų ribą. Šių žmonių dėka jų MCP idėja sklinda ne tik Šiaulių mieste, bet ir Joniškio apylinkėse. Na, o pačią paskutinę praėjusių metų dieną ištikimieji bičiuliai iš Rėkyvos perdavė net 6967 monetas. Mieli rėkyviškiai, tikriausiai norėjote pagerinti 2012 metų statistiką, taip?

Be abejonės, mes ypač didžiuojamės ir tais bičiuliais, kurie, kad ir mažesniais kiekiais, bet nuolat prisimena ir pradžiugina mus. Ačiū jums visiems! Lieka mažiau nei penktoji dalis iki milijono. Piramidės pamatai jau tvirti, beliko surinkti viršūnę. Pagal tai, kokiu greičiu renkamos monetos, spėjame, kad milijoną surinksime kitų, 2014, metų pradžioje.

Šis įrašas priskirtas Tinklaraštis kategorijai. Išsisaugokite ilgalaikę nuorodą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

CAPTCHA vaizdas

*