2010-05-19 Centainis Šiaulių miesto savivaldybės ̶k̶a̶v̶i̶n̶ė̶j̶e̶ priimamajame. Atnaujinta!

Deja, dėl biurokratinių trukdžių centainį teko perkelti iš kavinės į priimamąjį. Gal taip ir geriau – dabar visi miestiečiai, užėję į Šiaulių miesto savivaldybę sutvarkyti vienokių ar kitokių reikalų, suras centainį pastatytą ant stalo savivaldybės priimamajame ir laukdami savo eilės galės pralaisvinti pinigines nuo vieno cento monetų. Taip ir raginame elgtis.

(Atnaujinta 2010-05-23)

—————————————————————

Praėjusį penktadienį dar vienas centainis atsirado Šiaulių miesto savivaldybės kavinėje. Visus, besilankančius šioje kavinėje, kviečiame prisidėti prie mūsų projekto dovanojant (=metant į stiklainį) vieno cento monetas. Taip pat primenu, kad kiekvienas galite užsisakyti centainį – mes padarysime jums centainį nemokamai!

Žavioji Šiaulių miesto savivaldybės kavinės darbuotoja Vilma meta vieno cento monetą į centainį.

Šis įrašas priskirtas Tinklaraštis kategorijai. Išsisaugokite ilgalaikę nuorodą.

2 atsakymai į 2010-05-19 Centainis Šiaulių miesto savivaldybės ̶k̶a̶v̶i̶n̶ė̶j̶e̶ priimamajame. Atnaujinta!

  1. romas sako:

    Gaila, kai įmonių direktoriai be supratingumo, be sielos polėkio. Ką apie tokius ir bekalbėti…

  2. Algirdas sako:

    UAB „Sardegas“ ir kavinės „Pušelė“ Šiauliuose direktorius Sarkis Amirzian, šiuo metu besirūpinantis maitinimu ir Šiaulių miesto savivaldybės kavinėje, neparodė jokio noro padėti studentų organizuojamai akcijai nei moraliai, nei materialiai, pareikalavo centainį pašalinti iš kavinukės. Dėl šios priežasties Vilma ir nebemeta vieno cento monetų…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

CAPTCHA vaizdas

*